Galoş Bone Üreticileri

Galoş Bone Üreticileri

Galoş Bone Üreticileri

Galoş bone üreticileri arasında olan firmamız 15 yıla aşkın deneyimle tek kullanımlık ürün kategorisinde tulum, önlük maske ve daha pekçok ürün ihtiyacınıza cevap vermektedir. 05348546303


İnovastil tek kullanımlık boneler, gün boyu rahat çalışabilmeniz için konforlu kullanımı ile yumuşak ve başın her tarafını kaplayacak şekilde ayrıca kaymayan kumaştan üretilmektedir. Terletmeyen, nefes alan kumaşlardan yapılan bu boneler polipropilen tela özelliğindeki kumaş cinsi ile üretilmektedir. Tek kullanımlık boneler medikal, gıda, kimya, güzellik, çevre koruma ve diğer sektörlerde tercih edilmektedir. Cildi uyarmayan ve giymesi rahat olan yumuşak ve rahat yüksek kaliteli polipropilen dokuma olmayan kumaş benimsenmiştir. En rahat ayar farklı kafa tiplerine göre özelleştirilebilir. Çevre koruma lastik bantları sayesinde çok sağlam ve kayma ya da düşme yapmaz.

 

İnovastil Bone Çeşitleri

-Akerdeon tek kullanımlık boneler, beyaz renkte, kenarlarında bulunan örme lastiğin tek ya da çift olmasına, boylarına göre farklı özelliklerde ultrasonik dikişlidir.

-Akerdeon Yeşil Kullan At Bone, bu boneler yeşil rengi ile değişik bölümlerde çalışan personelin kolaylıkla algılanmasını sağlar.

-Akerdeon Mavi Kullan At Bone, yeşil bone çeşidi gibi farklı bölümlerde çalışan görevlinin kolaylıkla algılanmasını sağlar.

-Açık Beyaz Kullan At Bone, Sağlık kuruluşları dışında gıda üretim yerlerinde ya da diğer hijyen gerektiren yerlerde çalışanın saçından bir telin, istenmeyen bir maddenin gıdaya veya çalışılan ortama düşmesine engel olurlar.

İnovastil üretimini yaptığımız tek kullanımlık boneler, gün boyu rahat çalışabilmeniz için konforlu kullanımı ile yumuşak ve başın her tarafını kaplayacak şekilde ayrıca kaymayan kumaştan üretilmektedir. Terletmeyen, nefes alan kumaşlardan yapılan bu boneler polipropilen tela özelliğindeki kumaş cinsi ile üretilmektedir.

Tek kullanımlık bone üreticisi olarak firmamız yılların deneyimine sahip müşteri memnuniyeti esası ile hizmet vermektedir.  Bone siparişleriniz ve ürün bilgisi için bizlere web sitemizde ya da 0534 854 6303 iletişim numaramızdan ulaşabilirsiniz.