Tek Kullanımlık Tulum Özellikleri Nedir?

Tek Kullanımlık Tulum Özellikleri Nedir?

Tek Kullanımlık Tulum Özellikleri Nedir?

 

Biyolojik etkenlerden korunma amacı ile giyilen ve özel kumaştan üretilen kişisel koruyucu tulum modellerine Tek Kullanımlık Tulum denir.

Korona virüs salgınının yaşanması nedeni ile kullanım alanı artan bu tulumlar özel üretime sahiptir. Üretilen ürünler belirli testlerden geçirildikten sonra kullanıma sürülür. Biyolojik risk etmenlerine karşı etkili bir koruma başarısına sahiptir. Tulum modelleri farklı vücut tiplerine uyum sağlayacak şekilde kaliteli malzemeden üretilir. Malzeme kalitesi kötü olduğu taktirde amacına uygun kullanılamaz. Bakteriyel ve virüs kökenli mikroorganizmalar özel kumaşlardan geçiş yapamazlar. Bu nedenle bu tarz işlerde çalışanlar ya da risk grubunda olanlar mutlaka kullanmalıdır.

 

Tulumu Özellikleri Virüs tulum

Üretim aşaması ve kullanılan malzeme yapısı nedeni ile bazı özellikler taşır. Tulumların özellikleri markasına göre değişiklik gösterebilir. Genel olarak taşıdığı özellikler, çok küçük örme sistemine sahip olduğu için geçirgenliği yoktur, negatif basınç özelliği sayesinde dış ortamda bulunan hiçbir mikroorganizmaya tolerans göstermez tek kullanımlık ve yıkanabilir olmak üzere iki farklı modele sahiptirler, darbelere karşı dayanıklıdır ve uzun süre yırtılmadan kullanılabilirler. Sıraladığımız bu özellikler genişletilebilir. Bu nedenle ihtiyacınıza uygun modeli kullanmaya özen göstermelisiniz. Tek Kullanımlık Tulum Seçiminde Dikkat Edilecekler Tek Kullanımlık Tulum  seçerken dikkat edilmesi gereken bazı hususlar vardır.

Bu hususlar;

1- Çevre uyumu mutlaka kontrol edilmelidir.

2- Negatif basınç değerleri dikkate alınmalı ve mutlaka kişinin vücut ölçüleri göz önüne alınmalıdır.

3- Yapılan işin risk tipi, maruziyet süresi ve koruyuculuk derecesi bilinmelidir.

4- Tulum direnci, kalitesi ve memnuniyet seviyeleri sorgulanmalıdır. Virüs tulumları genellikle hayati riskler taşıyan işlerin yapımında kullanılır. Bu nedenle doğru beden ölçüsü almak hayati önem taşır. 

Ürün Açıklaması

Kendinden yapışkanlı bir kapağın altında çift sürgülü fermuarlı, elastik mikro gözenekli dokumasız lamine kapüşonlu tulum. Beli ve ayak bilekleri lastikli ve manşetleri lastiklidir.

Avantajlar

-Ultra nefes alan malzemesi ile maksimum konfor sağlar
-İki yönlü fermuar -Kendinden yapışkanlı kapak altında fermuar -Bel, bilek ve ayak bileklerinde elastik sıkıştırma -Hertürlü radyoaktif kirlenmeye karşı korur
-anti-statik

Bu kapüşonlu tulum, her türlü endüstride biyolojik ve sentetik moleküllere ve antistatik zırha karşı savunma sağlar. Bu model kuru elementlere ve küçük sıvı sıçramalarına karşı koruma sağlar. Özellikle dağınık bir ortamda bakım ve servis çalışmaları için idealdir.

Bu modeller 15°C ile 25°C arasında güvenle saklanabilir. Bununla birlikte, UV ışınlarına ve aşırı sıcaklıklara veya çok büyük ısı kaynaklarına doğrudan maruz kalma, özellikleri değiştirebilir ve giysinin erken yaşlanmasına neden olabilir.

Tulum testlerinin yanında gerekli iş analizleri de uygulanmalıdır. Aksi halde tam bir koruma sağlanamaz. Farklı iş sektörleri farklı riskler taşır. Tulumun işe ve ilgili ajana olan uyumu çok önemlidir. Kimyasal etkenler, biyolojik etkenler ve fiziksel etkenler büyük riskler taşır. Bu nedenle tulum almadan önce mutlaka sıraladığımız bu kriterlere özen göstermelisiniz. Doğru ürün seçimine karar veremiyorsanız firma yetkililerinden yardım alabilirsiniz. Tek Kullanımlık Tulum Fiyatları Virüs ile ilgili iş sektörlerinde kişisel koruyucu donanımlar büyük önem taşır. Hastaneler, laboratuvar ve dezenfeksiyon işlerinde mutlaka tulum kullanılır. Özellikle son bir yılda dünya geneline yansıyan pandemi nedeni ile tuluma olan talepler artış göstermiştir. Bu nedenle tulum fiyatlarında büyük dalgalanmalar yaşanmaktadır. Tek Kullanımlık Tulum fiyatlarını etkileyen bazı etkenler bulunur. Tulumun kalitesi, markası, ham maddesi, modeli, piyasa değeri ve kur farkı önemli yer tutar.

Hayatın korunması ve sağlığın sürdürülmesi için fiyat ön planda tutulmasa da ürün fiyatı kalitesi hakkında bilgi sahibi olmanıza yardımcı olabilir. Yeni kurulan ve kar elde etmek isteyen firmalar kalitesiz ürünleri yüksek miktarlara satabilir. Bu nedenle güvenilir firmalardan satın almanızı tavsiye ediyoruz.

Tek Kullanımlık Tulum Nasıl Alınır?

 

Virüs tulumu üretici firmaların mağazalarından, online internet sitelerinden ya da medikallerden alınır. Firmalar genel olarak mağaza masraflarından kurtulmak için internet sitelerinden satış yapar.  

https://inovastil.com/